Inaktív oktató

Alapi Krisztina 

 Üzenet küldése
Alapi Krisztina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Üdvözöllek! Az ELTE Tanárképző Karát majd a Bölcsészettudományi Kart végeztem el, és 10 évig tanítottam Magyarországon. 2001 óta Kanadában élek. Angolul és magyarul is el tudom magyarázni a komplexebb nyelvtani problémákat. Imádok tanítani és örülök hogy ezen az on-line felületen meg tudom osztani a tudásomat másokkal. Fiatalabbak és idősebbek is jelentkezhetnek az óráimra. Óráim 45 percesek, igyekezz a gép elé ülni és "bekapcsolódni" az első 5 percben, mert onnan ketyeg az idő! Ha le kell mondanod az órát, kérlek 24 órával előbb értesíts. Az első óra ingyenes, és arra szolgál, hogy megismerjük egymást, főleg én a Te igényeidet. Ha van tankönyved, abból készítelek fel, de nyugodtan rám is bízhatod a tananyagot - ebben az esetben is előzőleg közösen megbeszéljük, hogy állítsam össze azt. Szeretettel várom a jelentkezésedet!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 2500 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Alapi Krisztina hozzászólásai

Új hozzászólás

Molnár Anita 😊 9 hónapja

Szeretek Krisztinával dolgozni, ha egyáltalán ez annak nevezhető.. Az órákon kötetlenül beszélgetünk (legalábbis én egyenlőre csak próbálkozom) mindkettőnket érdeklő témákról, miközben szinte észrevétlenül fejlődik a nyelvtudásom. Finoman terel, javít a jobb nyelvi készség fejlesztése céljából, mely számomra nagyon hatásos, mivel nem vagyok egy "magolós" típus. Gyakorlati ember lévén én megtaláltam a számításom a vele való közös munkában, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kráner Anikó 😊 10 hónapja

Krisztina 8 hónapja segít az angol passzív nyelvtudàsom felfrissítésèben. Az elmúlt időszakban úgy érzem nagyon sokat fejlődtem a kezei között. Szívből ajánlom, szimpatikus, türelmes és kiváló szakember.

BÓDI TIBOR 😊 10 hónapja

Krisztina már több hónapja segít nekem abban, hogy fejlesszem az angol tudásomat és, hogy bátrabban merjek megszólalni nagyobb társaságban is. Az órákon az én igényeimhez igazodva kötetlen beszélgetéseket folytatunk, de emellett számos érdekes és hasznos témáról is beszélgetünk. Úgy érzem, hogy már rövid idő alatt is sokat fejlődtem. Krisztina kedves és segítőkész tanár, bátran ajánlom mindenkinek.

Tóth Zoltán körülbelül 1 éve

Krisztina 1197-1998 évben oktatott Budapesten a NATO STANAG angol nyelvű tanfolyamon.
Az angol nyelvet civil és katonai szakterületen is kiválóan oktatta. A kiváló szaktudása mellett a segítőkészség és a céltudatos felkészítés volt rá a jellemző. Csoportunk minden tagja kedvelte.
Mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani mint kiváló oktatót és mint nagyon jó pedagógust.

Varanka Zoltán körülbelül 1 éve

Krisztinát 20 éve ismerem, egy intenzív amerikai nyelvtanfolyamon volt a tanárom.

Nemcsak kitűnő nyelvtanárt ismertem meg személyében, hanem egy olyan embert, akihez mindig hozzáfordulhattam, ha valami nem volt kellően világos a nyelvtanban és a szó és kifejezés használatban.

Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretné jól elsajátítani az angol nyelvet, beleértve a helyi (amerikai, kanadai, stb.) dialektusok használatát, értelmezését. Krisztina ezekben profi.

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu