Alapi Krisztina 

 Üzenet küldése
Alapi Krisztina

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Üdvözöllek! Az ELTE Tanárképző Karát majd a Bölcsészettudományi Kart végeztem el, és 10 évig tanítottam Magyarországon. 2001 óta Kanadában élek. Angolul és magyarul is el tudom magyarázni a komplexebb nyelvtani problémákat. Imádok tanítani és örülök hogy ezen az on-line felületen meg tudom osztani a tudásomat másokkal. Fiatalabbak és idősebbek is jelentkezhetnek az óráimra. Bár 2019-ben betöltöm az 50. évemet, fiatalos vagyok testben és szellemben egyaránt. Óráim 50 percesek, igyekezz a gép elé ülni és "bekapcsolódni" az első 5 percben, mert onnan ketyeg az idő! Ha le kell mondanod az órát, kérlek 24 órával előbb értesíts. Az első óra ingyenes, és arra szolgál, hogy megismerjük egymást, főleg én a Te igényeidet. Ha van tankönyved, abból készítelek fel, de nyugodtan rám is bízhatod a tananyagot - ebben az esetben is előzőleg közösen megbeszéljük, hogy állítsam össze azt. Szeretettel várom a jelentkezésedet!

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Alapi Krisztina hozzászólásai

Új hozzászólás

Tóth Zoltán 6 hónapja

Krisztina 1197-1998 évben oktatott Budapesten a NATO STANAG angol nyelvű tanfolyamon.
Az angol nyelvet civil és katonai szakterületen is kiválóan oktatta. A kiváló szaktudása mellett a segítőkészség és a céltudatos felkészítés volt rá a jellemző. Csoportunk minden tagja kedvelte.
Mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani mint kiváló oktatót és mint nagyon jó pedagógust.

Varanka Zoltán 6 hónapja

Krisztinát 20 éve ismerem, egy intenzív amerikai nyelvtanfolyamon volt a tanárom.

Nemcsak kitűnő nyelvtanárt ismertem meg személyében, hanem egy olyan embert, akihez mindig hozzáfordulhattam, ha valami nem volt kellően világos a nyelvtanban és a szó és kifejezés használatban.

Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretné jól elsajátítani az angol nyelvet, beleértve a helyi (amerikai, kanadai, stb.) dialektusok használatát, értelmezését. Krisztina ezekben profi.

Hasonló ajánlott oktatók

Angol nincs megadva
Szolfézs nincs megadva
Spanyol 3000 Ft FREE
Angol 3500 Ft FREE
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu