Inaktív oktató

Krisztina from Canada 

 Próbaóra foglalás
Krisztina from Canada

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Hi! Üdvözöllek! If you would like to keep your English alive and up-to-date through communication-based, fun classes, you have stumbled upon the perfect teacher 🙂 We will discuss current national and international issues by reading and analyzing articles - leaving time to brush up on grammar points whenever necessary. 2001 óta Kanadában élek. Angolul és magyarul is el tudom magyarázni a komplexebb nyelvtani problémákat. Az ELTE Tanárképző Karát majd a Bölcsészettudományi Kart végeztem el, és 10 évig tanítottam Magyarországon. Imádok tanítani és örülök hogy ezen az on-line felületen meg tudom osztani a tudásomat másokkal. Fiatalabbak és idősebbek is jelentkezhetnek az óráimra. Óráim 45 percesek, igyekezz a gép elé ülni és "bekapcsolódni" az első 5 percben, mert onnan ketyeg az idő! Ha le kell mondanod az órát, kérlek 24 órával előbb értesíts. Az első óra ingyenes, és arra szolgál, hogy megismerjük egymást, főleg én a Te igényeidet. ÚJDONSÁG: AMENNYIBEN VAN EGY KISEBB CSOPORT (5-6 fő) AKIKNEK A NYELVTUDÁSA KÖZÉPHALADÓ ILL. HALADÓ SZINTEN VAN, LEHETŐSÉGÜK VAN AZ ÓRÁN KÍVÜL RÉSZT VENNI ON-LINE FILMKLUBBAN HETI 1 (PLUSZ) ALKALOMMAL. Looking forward to hearing from you! Szeretettel várom a jelentkezésedet! Krisztina

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Kiscsoportos filmnézés Zoom-on


Vállal középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Krisztina from Canada hozzászólásai

Új hozzászólás

Molnár Anita 😊 körülbelül 1 éve

Szeretek Krisztinával dolgozni, ha egyáltalán ez annak nevezhető.. Az órákon kötetlenül beszélgetünk (legalábbis én egyenlőre csak próbálkozom) mindkettőnket érdeklő témákról, miközben szinte észrevétlenül fejlődik a nyelvtudásom. Finoman terel, javít a jobb nyelvi készség fejlesztése céljából, mely számomra nagyon hatásos, mivel nem vagyok egy "magolós" típus. Gyakorlati ember lévén én megtaláltam a számításom a vele való közös munkában, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kráner Anikó 😊 körülbelül 1 éve

Krisztina 8 hónapja segít az angol passzív nyelvtudàsom felfrissítésèben. Az elmúlt időszakban úgy érzem nagyon sokat fejlődtem a kezei között. Szívből ajánlom, szimpatikus, türelmes és kiváló szakember.

BÓDI TIBOR 😊 körülbelül 1 éve

Krisztina már több hónapja segít nekem abban, hogy fejlesszem az angol tudásomat és, hogy bátrabban merjek megszólalni nagyobb társaságban is. Az órákon az én igényeimhez igazodva kötetlen beszélgetéseket folytatunk, de emellett számos érdekes és hasznos témáról is beszélgetünk. Úgy érzem, hogy már rövid idő alatt is sokat fejlődtem. Krisztina kedves és segítőkész tanár, bátran ajánlom mindenkinek.

Tóth Zoltán több, mint 2 éve

Krisztina 1197-1998 évben oktatott Budapesten a NATO STANAG angol nyelvű tanfolyamon.
Az angol nyelvet civil és katonai szakterületen is kiválóan oktatta. A kiváló szaktudása mellett a segítőkészség és a céltudatos felkészítés volt rá a jellemző. Csoportunk minden tagja kedvelte.
Mindenkinek tiszta szívből tudom ajánlani mint kiváló oktatót és mint nagyon jó pedagógust.

Varanka Zoltán több, mint 2 éve

Krisztinát 20 éve ismerem, egy intenzív amerikai nyelvtanfolyamon volt a tanárom.

Nemcsak kitűnő nyelvtanárt ismertem meg személyében, hanem egy olyan embert, akihez mindig hozzáfordulhattam, ha valami nem volt kellően világos a nyelvtanban és a szó és kifejezés használatban.

Bátran ajánlom mindenkinek, aki szeretné jól elsajátítani az angol nyelvet, beleértve a helyi (amerikai, kanadai, stb.) dialektusok használatát, értelmezését. Krisztina ezekben profi.

Hasonló ajánlott oktatók

Angol nincs megadva
Angol 3500 Ft
Angol 3500 Ft FREE
Német 3500 Ft FREE
Francia 3500 Ft FREE
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu