Szerencse Szilvia 

 Üzenet küldése
Szerencse Szilvia

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Szeretnél folyékonyan beszélni angolul anélkül, hogy át kéne gondolni minden mondatodat? Frusztrál, hogy tudnád mit akarsz mondani, de nem mersz megszólalni angolul? Úgy érzed, hogy esetleg lemaradsz jó lehetőségekről, mert nem elég erős az angolod? Esetleg kudarc ért a múltban, ami miatt nem mered újrakezdeni? Nincs időd nyelviskolába eljárni? Bátran merem ígérni, közösen elérhetjük, hogy gondtalan, sőt élvezetes legyen számodra a nyelvtanulás és az angol nyelv használata. Velem kényelmesen (hiszen ki sem kell mozdulnod kedvenc laptopod mellől és a melegítőt se kell átváltanod) és jó hangulatban telhetnek az angol nyelvórák. Rövid idő alatt elérhetjük, hogy magabiztosabban és nyitottabban állj az angol nyelvhez és mindennapi használatához - hogy leküzdd a félelmeidet és bármilyen helyzetben nagy önbizalommal merj megszólalni. Tanítási módszereimmel nemcsak megtanítani, hanem veled közösen megérteni szeretném a nyelvet, ami lehetőségek tárházát nyitja fel a mai világban - vele együtt könnyedén kommunikálhatsz külföldön és külföldi ismerősökkel, olvashatsz angol könyveket, nézhetsz angol filmeket és videókat. Tapasztalataim alapján mindenkiben ott van a lehetőség, csak el kell kezdeni. Ha nyelvvizsgára készülsz, külföldre szeretnél utazni, esetleg munkát vállalni vagy csak egyszerűen megérteni szeretnéd ezt a csodás nyelvet, jelentkezz hozzám és egy ingyenes 15 perces elbeszélgetés után döntsd el magad van-e kedved velem tanulni.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3400 Ft / óra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Szerencse Szilvia hozzászólásai Új hozzászólás

Gabriella I 11 hónapja

Szilvivel lassan fél éve tanulok és nagyon élvezem minden percét az együtt töltött időnek. Örülök, hogy rátaláltam és csak ajánlani tudom mindenkinek. Az órák rendkívül jó hangulatban telnek, sokat nevetünk. Nálam a középszint körüli beszéd gyakorlása a lényeg és Szilvi mindig a legváltozatosabb feladatokkal, ötletekkel készül (velem ellentétben :)), olyan témákat és szókincset választva, melyek a mindennapi életben is jól használhatóak. A 60 perc hihetetlen sebességgel telik, soha nem érzem kínlódásnak a Vele való társalgást, sokkal bátrabban szólalok meg, a fejlődésem egyértelmű. Rendkívül türelmes és inspiratív, odaadó és láthatóan örömét leli a tanításnak ebben a formájában, ez pedig óhatatlanul átragad az emberre és viszi előre.

Vörös Kitti 11 hónapja

A legjobb angoltanár!!
Nyelvi osztályba jártam 4 éven keresztül, mégse tudtam egy nyelvtanilag helyes mondatot összerakni angolul, viszont a tanulmányaim folytatásához elengedhetetlen a nyelv. Úgy gondolom, hogy a legjobb tanárt találtam meg magamnak. Szilvi mindenben segít, mindent elmagyaráz és mindig sokat nevetünk órákon. Szereti amit csinál, szereti a diákjait és nem az unalmas " tanuld meg mert úgy van " módszer híve, mivel a saját , elragadó módján érteti meg veled az angol nyelvtan lényegét. Mindig türelmes, a diák tempójában halad és nem mellesleg nagyon laza :D Sokat dicsér és ösztönöz, hogy még jobb legyek, hogy tanuljak mert megéri.
Én azzal kezdtem az első órámat hogy megmondtam : NEM szeretem az angolt ( ami köszönhető volt előző tanáromnak) de muszáj megtanulnom.
Azóta annyira megszerettette velem, hogy angolul nézek filmeket és jövőre már a nyelvvizsgát tervezem.( 1 éve vagyok a diákja)
Mindenkinek csak ajánlani tudom. Garantálom, hogy minden órán jól fogjátok magatokat érezni, miközben észre sem veszitek mennyit tanultok.

P Gabor körülbelül 1 éve

Édesanyám kezdő, én haladó szinten vagyok. Mind a ketten imádjuk az angolóráinkat. Anyumnak nehezebb de vele is nagyon türelmes. Én leginkább alapvető hibákat vétek de érzem a fejlődést magamon amióta együtt tanulunk. És minden óra szórakoztató, felszabadult. Nagyon jó ilyen hangulatban tanulni, és hatkonyabb is. Mindketten nagyon szerencsésnek érezzük magunkat hogy ilyen tanárt sikerült találni aki ilyen rugalmasan tud alkalmazkodni hozzánk :)

Domonkos Henrietta körülbelül 1 éve

Szilvivel tényleg élmény minden óra, nem csak hogy tökéletesen oktat de
megszeretteti az emberrel a nyelvet.Mindig ösztönöz a kitartásra még ha
nehezebben küzdök is meg az újabb anyagokkal.Nagy tudással rendelkezik,
nem csak elmondja az anyagot sajátos módszerrel érteti meg az emberrel a
szabályok lényegét. Az órák az elvárások mellett nagyon jó hangulatban
sok nevetéssel telnek.Szilvi nagyon vicces :) Mindig kitartásra biztat
és nagyon nagy türelemmel rendelkezik. Kihozza az emberből a
maximumot.Személyre szabott, és változatos órákat ad és nagyon rugalmas
az időbeosztásom miatt.Az alapoktól kezdtem vele 5 hónappal ezelött és
mára nem okoz gondot az angolul való megszólalás.Szilvit mindenkinek
csak ajánlani tudom aki nem egy monoton rendszerű oktatásra vágyik, aki
szeretné nem csak megtanulni de megszeretni is a nyelvet és akinek az
időbeosztása nem engedi meg hogy órákat utazzon még munka vagy suli
után.Garantálni tudom , hogy minden óra nevetéssel fog eltelni és nem az
órádat fogod nézni hogy mennyi idő van még hátra.

Attila körülbelül 1 éve

Sziasztok! Engem 4 hónapja tanít angolul az alapoktól. Az órák a te saját igényeidhez igazodnak, beszédközpontúak, a tananyag is szuper. Kedves és segítőkész, az órák jó hangulatúak. Szóval csak ajánlani tudom.

Ancsa körülbelül 1 éve

Régebben mindig ideges voltam az óráim előtt, de Szilvi kedvességével és végtelen türelmével teljesen megszüntette ezt az aggodalmaskodást. Az órái mindig érdekesek, nagyon jó hangulatban telnek, szinte észre sem veszem, hogy tanulunk. Figyelmes, segítőkész, magas szintű tudással rendelkezik. Figyelembe veszi az egyedi igényeket. Bátran ajánlom mindenkinek, aki nem száraz és unalmas órákra vágyik.

Karácsony Zsuzsanna körülbelül 1 éve

Szilvivel élmény minden óra. Végre nem poros tankönyvekből tanulok, hanem változatos, szórakoztató feladatokkal fejlődik a nyelvtudásom a beszédcentrikus és jó hangulatú órákon. Rugalmasan, egyénre szabottan állítja össze az anyagot. Kedves, segítőkész és nagy tapasztalattal rendelkezik tanítás területén. Örömmel tanít és ezért öröm tanulni Tőle:)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu