Gerendási Tamás 

 Próbaóra foglalás
Gerendási Tamás

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves leendő Tanulóm! Érettségire vagy nyelvvizsgára készülsz, de még nem vagy birtokában a szükséges nyelvtudásnak, és fontosnak tartod, hogy olyan hatékony segítséget kapjál az ismeretek elsajátításához, amivel sikeresen veheted az akadályokat? Unod már, hogy állandóan feszülten készülsz az órákra, dolgozatokra, és az eredményeid mégsem mindig a felkészülésre fordított befektetéseidet tükrözik vissza? Nehezen boldogulsz német nyelvből a tananyaggal, és hiányosnak érzed az órán elhangzott tanári magyarázatokat? Nem jutsz dűlőre a német nyelvtannal, és nehezedre esik az igeragozás? Az iskolai tanóráid nem elég beszédközpontúak, és a sulin kívül nincs kivel gyakorolnod az idegen nyelvi kommunikációt? A Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskola magyar-német két tanítási nyelvű idegenforgalmi tagozatán érettségiztem. Nemzetközileg elismert felsőfokú (C1) nyelvvizsgával (DSD II) és ötéves németországi, illetve ausztriai munkatapasztalattal vállalok: - közép- és emelt szintű érettségire; - alap-, közép- és felsőfokú általános nyelvvizsgára (BME, CORVINUS, ORIGO) - alap- és középfokú üzleti szaknyelvi nyelvvizsgára (BGE, BME, CORVINUS) történő felkészítést; - felzárkóztatást, korrepetálást és - nyelvtani rendszerező oktatást. Ha német nyelvterületen a vendéglátásban szeretnél dolgozni, akkor is jöhetsz hozzám, mivel felkészítelek Téged az állásinterjúra. Szeretettel várom a jelentkezésedet. Fordulj hozzám bizalommal! Elérhetőségeim: Mobil: 06-20/617-3225 E-mail: tamas.gerendasi@yahoo.com Skype név: tamas.gerendasi

Az óráim bemutatása

A tanóráim egyénre szabottak és oldott hangulatúak, az órák menetét úgy alakítom, hogy igyekszem a Tanulóim igényeit a lehetőségekhez mérten maximálisan figyelembe venni. Házi feladatokat szükség szerint adok fel, és ezeket minden alkalommal ellenőrzöm, kijavítom, majd utána a Tanulómmal közösen megbeszéljük. Nagy hangsúlyt fektetek a beszédközpontúságra és a szóbeli kifejezőkészség fejlesztésére, illetve az esetleges hiányosságok pótlására. Kiket várok az óráimra: - általános- és középiskolás tanulókat - egyetemi- és főiskolai hallgatókat - felnőtt nyelvtanulókat az idősebb korosztályokból is Az első alkalommal egy körülbelül 90 perces konzultációt tartok megfelelőnek, viszont ez díjmentes. Ezt a másfél órát a Te megismerésedre, és a nyelvtudásod felmérésére használom fel. Számlaképes vagyok.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv (C1 szint) : 3200 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Önéletrajz és motivációs levél fordítást vállalok.


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Gerendási Tamás hozzászólásai

Új hozzászólás

Tóth Gyula 😊 4 napja

Tamás a német nyelvtan összefüggéseit úgy tudja megértetni és tanítani, hogy az eddig érthetetlen dolgok pillanatok alatt megvilágosodnak. Minden alkalommal a helyére kerül valami, ami eddig nem volt világos. Néhány óra után már akár többsoros mondatokat is letudok fordítani, és meg tudok fogalmazni németül. Az időpontokban rugalmas, és gyakran tovább tartja az órát, ha szükségét érzi. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy rátaláltam, és nála tanulhatok.

Bőcs József 😊 4 napja

Tamás rendkívül nyugodt tanár. Minden órára nagyon felkészült és igyekszik mindig a tanulók igénye szerint tanítani. Mindig visszajelzést kér tőlem, melyet beépített az óramenetbe is, hogy jól végezze a munkáját - ahogy ő mondja - s hogy az elvárásoknak eleget téve, igazodjon a kéréseinkhez és elképzeléseinkhez. Csak ajánlani tudom őt, s bátran adom a nevem is az ajánlásomhoz.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu