Bertha Veronika 

 Üzenet küldése
Bertha Veronika

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kedves Tanulni Vágyó! Az én életutam az angol nyelv körül forgott és forog a mai napig is. 13 évesen az a szerencse ért, hogy Kanadában járhattam gimnáziumba, ahol megtanultam angolul és franciául közel anyanyelvi szinten. Később Magyarországon a Berzsenyi Dániel Főiskolára jártam angol-francia szakra, és mellette oktattam nyelviskolában. Ha szeretnél velem tanulni, garantálom hogy helyes kiejtéssel, és önbizalommal fogod a tanultakat használni. Évek hosszú tapasztalata, hogy nagyon sokan nem mernek beszélni, de megszólalni sem, mert úgy érzik nem tökéletes a tudásuk. Az én tanítási módszerem nem a hibáidra koncentrál, hanem arra hogy használd amit tudsz, minél többet, minél bátrabban, mert csak így tudsz előrébb jutni. Ha nem hibázol, nincs szükséged tanárra! :) Az óráim személyre szabottak, többféle módszertant variálok a tanuló igényeihez mérten, nagy hangsúlyt helyezek a kommunikációra, igyekszem felmérni hogy kinek mi az erőssége, és mit kell többet gyakorolnia, ezért igyekszem plusz anyagot hozni és törekszem arra, hogy jó hangulatú és élvezetes legyen a tanulás. Ha nyelvvizsgát vagy érettségit szeretnél, felkészítelek rá, hogy sikeresen tedd. Számlaképes vagyok, az óradíjam 4000/óra, előre utalással. Tel: 706174336 veronikabertha@gmail.com Ha felkeltettem az érdeklődésedet, keress bátran, a bemutatkozó óra ingyenes. Nyelvek: Angol felsőfokig és magyar mint idegen nyelv angol anyanyelvűek számára. Fordítást is vállalok.

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 4000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás angol üzleti/gazdasági nyelv


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Bertha Veronika hozzászólásai

Új hozzászólás

Kata 😊 4 hónapja

Hosszabb ideje tanulok már Verával. Mindig a számomra éppen aktuális témával foglalkozunk. Rugalmas, segítőkész, speciális anyagoggal is készül az órákra. Az erősségeimre fókuszál, ötleteket ad a tanuláshoz, érdekesé teszi az órákat és remekül beépíti a nyelvtani részeket a beszélgetéseinkbe.

Dóri körülbelül 1 éve

Vera nem csak szakmailag, hanem emberileg is zseniális tanár. Olyan, aki empatikus, segítőkész, végig az erősségeimre fókuszál, és a saját kihívásaimban folyamatosan bátorít, több szemszögből és forrást felhasználva juttatja el hozzám az anyagot, amely miatt minden kérdésem letisztul egy-egy óra végére. :) Rengeteget használjuk a nyelvet, és az órákon érződik, hogy következetes, saját igényeimre szabott terv szerint haladunk. :) Nagyon hálás vagyok, hogy találkoztunk és segített nekem mindenben, amire csak szükségem volt a vizsgámhoz. :)

Anna több, mint 2 éve

Köszönöm a segítséget a vizsgámhoz, nélküled nem sikerült volna! Nagyon kedves tanár, minden órára saját anyaggal készült, nagyon köszönöm az odafigyelést és a tanítást :)))

Zita199 több, mint 2 éve

Veronikával tanultam a szóbeli nyelvvizsgámra, ami hiányzott a diplomámhoz, és a vele való felkészülés után végre sikerült!
Nagyon köszönöm! Zita

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu