Kispál Vivien 

 Üzenet küldése
Kispál  Vivien

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Sok év iskolai német tanulás után 23 évesen úgy költöztem Németországba, hogy szinte egyáltalán nem beszéltem németül. A rengeteg nehézségen és kezdeti ellenszenvemen felülkerekedve megtanultam a nyelvet, valamint szakmát is végeztem. A Németországban töltött 6 év alatt különböző területeken dolgoztam, és azóta nem csak hogy imádom a németet, de büszke vagyok és minden percét élvezem annak, hogy elsajátítottam ezt a tudást. Célom az, hogy olyan embereknek segítsek a tanulásban, akik már többször belevágtak, de még nem sikerült, akik már régóta fontolgatják, de nem szánták még rá magukat, akik német nyelvterületre készülnek költözni, és szeretnének picit felkészülni előtte, valamint azoknak, akik hasonló cipőben járnak mint én annak idején, és azt gondolják, hogy sosem fogják megtanulni… nekik szeretném bebizonyítani, hogy a megfelelő technikával, játékosan és jó hangulatban el lehet sajátítani ezt az elsőre talán mumusnak tűnő nyelvet. Óráim 50-55 percesek. Az első óra (30 perc) ingyenes, ahol megbeszéljük az igényeidet és a céljaidat.

Nyelvek és Tantárgyak

Német nyelv : 4500 Ft / óra + ingyen próbaóra


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Kispál Vivien hozzászólásai

Új hozzászólás

Melinda 😊 8 hónapja

Nemcsak kezdő és újrakezdő, hanem haladó szinten lévő diákoknak is bátran merem ajánlani Vivit. Magas szintű és gyakorlatias tudással rendelkezik, amit vidám hangulatú óra keretében ad át a diáknak. Inkább azt érzed, hogy egy baráttal beszélgetsz (németül:)), mint egy tanórán ülsz. Élvezni fogod vele a tanulást!

FerencS 😊 8 hónapja

Mindenkinek csak ajánlani tudom.Megfelelő tudással illetve hozzáállással rendelkezik a tanárnő. Minden óra személyreszabott illetve közvetlen hangulatú. Személy szerint olyan emebrek jobban tudják tanítani az adott nyelvet akik az adott nyelvű országban életek,tanulatak. És ugyebár Vivienről ez elmodható ,kíválló a szókincse illetve a kiejtése. Szóvval összegezve csak pozítív vélemyényel vagyok róla , szóval ne hezitáljatok ő lesz a meglelefő.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu