Inaktív oktató

Gál Anikó 

 Próbaóra foglalás
Gál Anikó

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


10 éves tanítási tapasztalattal rendelkezem, tanítottam egyetemen és nyelviskolában is, az angolt napi szinten használom angol anyanyelvűekkel. Végtelen türelemmel és lelkesedéssel tanítok, a célom az, hogy emlékezz a megtanultak és ne félj többet attól, hogy eléred-e a célod, mert együtt sikerülni fog. :)

Az óráim bemutatása

Beszédközpontú, személyre szabott órák, folyamatos visszajelzéssel, órákon kívüli tevékenységekkel is a hatékonyság haladásért. 5 nyelven beszélek, így tapasztalatból is ismerem az eredményes és motiváló nyelvtanulási technikákat, hogy a tanultakat azonnal használni is tudd és merj beszélni. Ezenkívül vállalok állásinterjúra, nyelvi szűrésre felkészítést. Mire számíthatsz? Az első alkalom (60 perc) ingyenes. Ekkor szóban is át tudjuk beszélni a céljaidat, összegyűjtjük az erősségeid, amikre építhetünk és a szükségleteid, amire a tanmeneted alapozzunk. Illetve az első óra keretein belül elvégzünk egy szintfelmérést, hogy megismerjük a kiindulási pontot és később visszatekintve is lássuk mennyit fejlődtél. Szeretném ha tudnád, hogy azért vagyok, hogy minden tőlem telhetőt megtegyek és segíthessek Neked a célod elérésében és ne kelljen semmitől sem félned. :)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  angol önéletrajz készítése; angol nyelvű állásinterjúra, nyelvi szűrésre való felkészítés; észt és finn nyelv tanítás


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Gál Anikó hozzászólásai

Új hozzászólás
Az oktatóhoz nem érkezett még hozzászólás, legyél Te az első aki ír egyet!

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2021 skypesuli.hu