Kiemelt oktató

Torday László 

 Üzenet küldése
Torday László

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


1998 óta oktatom az angol nyelvet minden korosztálynak. 1998-ban szereztem meg az angol nyelvtanári diplomámat. Tanítottam közép iskolában, főiskolákon, egyetemen, nyelviskolákban, szinte minden igényt kielégítve a kezdő szinttől a haladó szaknyelvig, fordítói szintekig. Folyamatosan foglalkoztam magán diákokkal is, akár korrepetálás, akár nyelvvizsga megszerzése, állásinterjúra, vagy külföldi munka végzés felkészítése céljából. Az angol nyelv egyben az egyik hobbim is. Még mindig szeretem tanulni de legfőképpen tanítani. Óráim természetesen személyre szabottak igénynek és képességnek megfelelően. Nem vagyunk egyformák ehhez igazodni kell. Valakinek a kommunikáció, valakinek a nyelvtan megértése, rendszerezése fontos és van akinek mindkettő esetleg valami más. Ha magas szinten kívánod elsajátítani a nyelvet és mindezt magyar fejjel akarod magadévá tenni és megérteni, akkor jó helyen jársz, erről biztosíthatlak. Akár teljesen kezdő vagy, akár újrakezdő, vagy haladó. 12 éves kortól vállalok diákokat . És még egy fontos dolog! Csak akkor keress meg ha tudod hogy mit akarsz. Én minden tőlem telhetőt megteszek hogy a célodhoz juttassalak, a siker biztos ha komolyan vesszük egymást. Ha te ezt nem veszed komolyan és csak ímmel-ámmal csinálod akkor nem engem keresel. Tudd hogy mit akarsz! A panaszkodók és kifogáskeresők sosem lehetnek nyertesek. DO OR DO NOT, THERE IS NO TRY!!! "YODA" :)

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Fordítás, Tolmácsolás, Szaknyelv,


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Torday László hozzászólásai Új hozzászólás

Krisztian Gábor 😊 1 napja

Nagy tapasztalata van a Skype-os oktatásban. Mindent megtesz hogy segítsen, tényleg a cél a fontos. Tapasztalt oktató, én elégedett voltam vele teljesen, a fiamnak pedig meg lett a nyelv vizsgája. Ezerrel ajánlom!

Szőcs Gergő 😊 1 napja

Sokat segített. Jól érthetően magyaráz, nem bonyolít túl, megfelelően váltja a feladatokat, hogy személyre szabottan megfelelő arányban legyenek. Sokat beszéltünk angolul. Jó tanár, én itt próbálkoztam több tanárral is de ő volt a legjobb.

Szunai Martin 😊 1 napja

Meg van a nyelvvizsgám! Elég gyorsan elértük a célt. Az a típus akinek a cél a lényeg. Ezerrel hajt abba az irányba. nincs kegyelem. :)

Vígh- Kádár Anikó 😊 1 napja

Nagyon jó tanár! Vidám, beszéd centrikus, rugalmas. Jól magyaráz.

Horváth Zsolt 😊 1 napja

Nagyon jól dolgozunk együtt. Együttműködő, érzi hogy miként kell megközelíteni az embert. Igazi tanár alkat. Oda figyel rád, de tudja merre kell vinni. Meglepetésemre elsőre meg lett a nyelvvizsgám, megmondom őszintén nem gondoltam volna hogy ilyen hamar meg lesz. Nekem bevált a módszere. Abszolút ajánlós.

Krisztián Zsombor 😊 1 napja

Megbízható, felkészült, nagy tudású tanár. Most lett meg a középfok a segítségével. Nagyon ajánlom.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu