Mivel is foglalkozunk pontosan?

Egy mondatban: kapcsolatot teremtünk oktató és diák között.

Weboldalunk lehetőséget nyújt az interneten keresztül oktató tanároknak a bemutatkozásra és megjelenésre, valamint összekötjük a tanulni vágyó diákokkal. Magyarország legnagyobb online oktató adatbázisával rendelkezünk, így biztosan mindenki megtalálja a számára szimpatikus diákot, vagy fordított esetben oktatót. Mennyire nyereséges az online oktatás?


Miért éri ez meg az oktatóknak és diákoknak?

Komoly marketing tevékenységet folytatunk, hogy új diákok széleskörben érkezzenek a weboldalra. Az oktatóknak folyamatos ellátást biztosítunk. A diákok pedig úgy választhatják ki számukra az ideális oktatót, mintha egy katalógust lapoznának - nem érheti őket csalódás, nincs zsákbamacska. Mit nyújt nekem a Skypesuli?

Mennyibe kerül ez a tanároknak?

A piacon egyedülállóan alacsony áron biztosítjuk a szolgáltatásunkat. Az oktatók tagdíja egy hónapra 2990 Forint, három havi tagdíj 7990 Forint és hat havi tagdíj 14990 Forint. Egy átlagos online tanóra áráért érhető el a szolgáltatásunk, így a megtérülés már egyetlen óra leadása után realizálható. Mi kell a regisztrációhoz?


Milyen funkciókat biztosítunk?

Funkcióink a teljesség igénye nélkül: szöveges és videós bemutatkozás, kapcsolati adatok kitöltése, heti elérhetőségi táblázat, oktatott nyelvek és tantárgyak listája, valamint tanóra árak. Csevegő felület a diákokkal, kiforrott értesítési rendszer az új megkeresésekről és egyéb eseményekről. Fórum és közösségi hozzáférés, workshopok és továbbfejlődési lehetőségek.


Próbáljuk ki! Regisztráció

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu