Taníts otthonról könnyedén, légy sikeres a Skypesulin keresztül! Regisztráció


Kedves Tanárok, Tanár Jelöltek!

Üdvözlünk Titeket a megújult SkypeSuli-n, Magyarország piacvezető online oktató adatbázisán! Csapatunk a kezdetek kezdetétől jelen van az oktatás ezen forradalmian új szegmensében. Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött mindenkori legjobb tudásunk szerint fejlesztjük a lapot és kínálunk professzionális felületet, fejlődési lehetőséget tanár és diák közt a kényelmes tanítás vagy tanulás megteremtéséhez.


Miért válassz minket? Miért most?

Lapunk nagy figyelmet fordít a hitelességre, minőségre, szolgáltatásunk színvonalára. Már az oldal indulásakor ismert volt az egyértelmű tény: tagjainknak diákok kellenek! Ez nem valósulhatna meg a SkypeSuli folyamatos népszerűsítése nélkül. E cél érdekében csapatunk jól felépített, tudatos kampányok során reklámozza az oldalt mindazok körében, akik erre az új típusú szolgáltatásra a leginkább fogékonyak. Az alapos háttérmunka következménye, hogy nézettségünk hasonló tematikájú weboldalak között a legmagasabb. Ez nagyszerű lehetőséget kínál regisztrált oktatóinknak a diákok könnyebb megszerzésére.


Kényelem felsőfokon!

A fenti sorok tükrében regisztrált tanáraink élvezik a tartósan magas nézettséget. Ebből fakadóan mindig megfelelő létszámú diák állhat rendelkezésükre. Tapasztalataink, statisztikai kimutatásaink szerint az érdeklődő tanulók száma folyamatosan nő, vagyis újabb és újabb diákok érkeznek nap mint nap a megfelelő tanár megtalálásának reményében. Ezen törekvésünkön és a minőség fenntartásán nem kívánunk változtatni a jövőben sem. A továbbiakban tekintsük át röviden, hogy mik egy sikeres tanár lehetőségei?

Többnyire nem az első lépés a legnehezebb, de gyakran az a legnagyobb.

Joshua Wolf Shenk

Többszörösen igazolható tény, hogy aki tanárként komolyan veszi a munkáját, lapunk segítségével gyorsan felépíthet egy olyan tanulói bázist, amely már rövidtávon főállású oktatóvá teheti az illetőt. Sokan dolgoznak így a Skypesuli-ról, a XXI. század alternatív életstílusát alakítva ki ezzel maguknak.
A sikerrecept pontokba szedve:

  • - Felkészülés
  • - Regisztráció és tagság
  • - Az adatlap tudatos felépítése
  • - Adatlap kiemelése
  • - Várni és fogadni az érdeklődő diákokat
  • - Közös együttműködés folytatása a tanulókkal
  • - Hosszútávra berendezkedni a minőségi diákokkal
"A SkypeSuli-s regisztrációmat megelőzően nem sokkal kezdtem bele a felkészülésbe. Bizonytalan voltam, mert nem éreztem igazán versenyképesnek az akkori tudásomat. Ettől függetlenül belevágtam, mondván lesz, ami lesz. Számomra az utolsó lökést A Sikeres Online Oktató című könyv megjelenése adta. Nagyon szuper, alaposan megírt könyv, a kezdetekkor felmerülő valamennyi kérdésemre választ kaptam! A félelem és annak érzése, hogy „nem vagyok elég jó”, az idő múlásával teljesen elhalványult. Szerintem ezt mindenki hasonlóképpen élheti meg, akinek már van pár hónapos gyakorlata. Átlépve a kishitűségemen életem eddigi legjobb döntését hoztam meg! "

Valóban ennyi elég is lenne?

Könnyelműség lenne azt hinni, hogy egy szimpla regisztráció a Skypesuli-ra már számolatlanul „generálja” a diákokat. A tanár egyéni felelőssége, hogy a rendelkezésére bocsátott adatlapon milyen módon népszerűsíti magát leendő tanítványai előtt. Ha a lelkes regisztrálás után valaki mégis azon kapná magát, hogy nem kezdenek el azonnal érkezni az érdeklődő diákok, akkor meglehet, alapvető hibákat vétett.


Aggodalomra nincs ok, van megoldás! Hibák a karrier építése során folyamatosan megjelenhetnek a diákok megszerzésével, illetve hosszútávú megtartásával kapcsolatosan egyaránt. Ezek kivédésére kínálunk tapasztalaton alapuló tanácsokat a lapunkról letölthető e-könyv hasábjain. A könyv alapvető célja az útmutatás az első lépések megtételéhez és az elindulás utáni hibalehetőségek kiküszöbölése. Segítségével a tanítás és a diákszerzés teljesen gördülékennyé válhat.

Az ember magának kovácsolja a szerencséjét felkészüléssel és jó stratégiával.

Jack Canfield

A jövő

Feltett célunk a Skypesuli piacvezető szerepének megőrzése Magyarországon. Ez csakis Veletek, tanárokkal együtt valósulhat meg! Lelkes csapatunk minden nap azon dolgozik, hogy a lapunkon kínált szolgáltatások, a minőségi tanárképzések, a folyamatos fejlesztések és csiszolások mind-mind növeljék a Skypesuli, a tanárok és a diákok közti bizalmat és elégedettséget.


Izgalmas kalandokat, remek ismeretségeket, szuper élményeket kívánunk Nektek!

A Skypesuli elhivatott csapata


Jól hangzik! RegisztrálokHova tovább?

Mennyire nyereséges az online oktatás?
Mi kell a regisztrációhoz?
Mit nyújt nekem a Skypesuli?
Oktatás, adófizetés és számlázás?
Így lehetsz sikeres online tanár!
Oktatók böngészése

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu