Szilágyi Szabolcs 

 Üzenet küldése
Szilágyi Szabolcs

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Nyelvtanulásom során világossá vált, hogy mi a jó út erre és mi a rossz. Véleményem szerint a szókincs és a kommunikáció a kulcstényező. Ezt alapul véve vállalok tanítást, korrepetálást, melyben a folyamatos angol párbeszédet, interaktív kommunikációt helyezem előtérbe. Nyelvizsga feladatok helyett, elsősorban kommunikáció fejlesztéssel foglalkozom, akár alapoktól kezdve! Úgy gondolom, hogy egy nyelvet valódi dialógusokkal lehet gyakorolni, a tankönyv és tesztek csak kiegészítés. Mind diákok, mind felnőttek számára állok rendelkezésre, hogy természetessé váljon az idegennyelvi dialógus. Oktatásom során törekszem a leghétköznapibb párbeszédeket behozni; célom, hogy ne okozzon gondot angolul étteremben rendelni, vagy bevásárolni vagy külföldi barátodnak elmesélni élményeidet vagy az utcán egy turistának elmagyarázni merre találja a Deák teret. Szintek: alapfoktól (akár nulláról!) - társalgási szintig Árak: 3000 FT / 60 PERC / FŐ >Országhatáron belül és kívül élők számára is állok rendelkezésre! >Mind skypeon, viberen, whatsappon stb is elérhető vagyok! >Budapesten belül lehetőség van személyes órára is! Várom jelentkezésed akár emailben (szilagyiszabi94@gmail.com), akár telefonon (+36305558629) akár itt: Számlaképes vagyok! Facebook oldalam: www.facebook.com/justtellout

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3000 Ft / óra

Egyéb nyelv:  Angol-magyar önéletrajz készítés, angol-magyar interjúfelkészites, MS office alapismeretek


Vállal kezdő, újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

Hét Ke  Sze Csü Pén Szo Vas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2018 skypesuli.hu