Kormos Edit 

 Üzenet küldése
Kormos Edit

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Kormos Editnek hívnak, magyar nyelv és irodalom szakos tanár, valamint drámapedagógus vagyok. Középiskolás koromban „kebelezett be” a színház: akkor váltottam át biológiáról magyarra. Játszottam, rendeztem – másokat és magamat is. Voltam újságíró, rovatvezető, digitális tananyagok szerzője, közben tanítottam Pesten a Xántusban, Miskolcon a Földesben és a Hermanban. Két éve szabadúszó vagyok. Másfél évtizede tanítom a magyart, korrepetálok, készítek fel diákokat felvételire és érettségire egyaránt - sikerrel. Ezt a szaktudást, valamint személyre szabott módszertant ajánlok fel neked. És nem utolsósorban azt, hogy az óráimon megszereted, mert megérted és megérzed a magyart – ha eddig nem így lett volna :) Amiben segíthetek neked: - felkészítés a 6 és 8 osztályos gimnáziumi felvételire, - felkészítés a középiskolai (9. évfolyam) felvételire, - középszintű magyar érettségire való felkészülés, - emelt szintű magyar érettségire való felkészülés, - témazárókra való felkészítés, - kommunikációs tréning a szóbeli előtt. Ha engem keresel, várom jelentkezésedet. Az első foglalkozás ingyenes, hogy eldönthesd: valóban rám van-e szükséged. Egyéni és kis csoportos foglalkozást is vállalok. A megjelölt óradíj óratípustól függően változhat.

Nyelvek és Tantárgyak

Magyar nyelv : 4000 Ft / óra

Magyar Irodalom tantárgy : 4000 Ft / óra
Magyar nyelvtan tantárgy : 4000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás Kommunikációs készség fejlesztése (szóbelihez)


Vállal Általános iskolai, középiskolai, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu