Mogyorósi József 

 Üzenet küldése
Mogyorósi József

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


42 év tanítás után év elején nyugdíjas lettem. Várom azoknak a diákoknak a jelentkezését, akik sikereket szeretnének elérni az általam oktatott tantárgyakban, akik számára fontos, hogy a tanultakat minél hamarább, eredményesen hasznosíthassák. INFORMATIKA ÉRETTSÉGI - ECDL - OKJ-s vizsgafelkészítést, ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOKNAK történelem oktatását vállalom. AZ ELSŐ TANÓRA MINDEN ESETBEN INGYENES! +36-70/417-9587 Tisztelettel: Mogyorósi József Tantárgyak Történelem : 2000 Ft / óra ECDL modulok oktatása: 2500.-Ft/óra INFORMATIKA ÉRETTSÉGIRE felkészítés: 3000 Ft / óra Egyéb tantárgy: MICROSOFT OFFICE IRODAI csomag bármely alkalmazása - megegyezés szerint. OKTATÁSI CSOMAGOK - 20% kedvezmény Szövegszerkesztés – 10 óra – 20.000.-Ft Táblázatkezelés – 10 óra – 20.000.-Ft Prezentáció – 10 óra – 20.000.-Ft

Nyelvek és Tantárgyak

Történelem tantárgy : 2000 Ft / óra
ECDL tantárgy : 2500 Ft / óra
Informatika érettségire felkészítés tantárgy : 3000 Ft / óra

Egyéb tantárgy, szolgáltatás MICROSOFT OFFICE IRODAI csomag bármely alkalmazása.


Vállal Általános iskolai, középiskolai, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Oktass vagy tanulj online kényelmesen


Jól beszélsz valamilyen nyelvet? Finomakat tudsz főzni? Egy igazi gitármágus vagy? Tanítsd meg a tudásodat másoknak és keress vele pénzt az otthonod kényelméből. Az online tanítás során Te döntöd el hogy mit, mennyiért, hol és mikor tanítasz. Ülj be a kedvenc fotelodba egy esős vasárnap délután, vedd az öledbe a tabletedet egy finom teával a kezedben és láss neki a tanításnak vagy tanulásnak.

Tökéletes másodállás vagy kiegészítő pénzkeresési lehetőség. Miközben azzal foglalkozol amit igazán szeretsz, ki sem kell mozdulnod a lakásodból. Regisztrálj a SkypeSuli-ra és vesd bele magad az online oktatás komfortos világába.


Adatvédelmi és Felhasználási Feltételek  |   Kapcsolatfelvétel a Skypesulival

Barion  PayPal
Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2019 skypesuli.hu