Szabó István 

 Üzenet küldése
Szabó István

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


Magamról: Tanulmányaim: Angol tanár szak alapképzés az SZTE-n, majd mesterképzés az ELTE-n. Több mint 10 éves tapasztalatom van az angol nyelv oktatásában. Céges alkalmazottak és vezetők angol nyelvű kommunikációját fejlesztem személyesen és online Gyakran megfordulok Angliában, tudásom a brit anyanyelvi környezetből frissítem Tolmácsolásban és tárgyalások vezetésében is tapasztalt vagyok Türelmes személyiségem van Általános, műszaki és üzleti angolt is oktatok Erősségem a kommunikáció központú oktatás Személyes: Nagy öröm számomra amikor sikerül egy angol anyanyelvűt megnevettetnem. Jól emlékszem néhány esetre, amikor brit barátaim elismerőleg mosolyogtak egy-egy mondatom hallatán. Ime néhány tanulásra is alkalmazható, átvitt értelmű kifejezés az érdekesség kedvéért: It's not rocket science – ez nem túl bonyolult No pain, no gain – erőfeszítés nélkül nincs eredmény Wrap your head around something – nézz bele alaposan Módszer: Egyéni szükségletekhez igazodom, a tanulási stílus és a célok ismerete birtokában. Beszéd, olvasás, hallás utáni szövegértés, írás készségek fejlesztése megfelelő arányban. Beszédközpontú tanórákat tartok. Már kezdeti stáduimban is beszélni kezdenek a diákjaim, természetesen először csak egyszerű mondatokban. A humor és a jó hangulat az órák elengedhetetlen része. Tananyag: Egyéni igényekhez igazodva biztosítom a tananyagot pdf vagy internetes források formájában. Cél: A te célod elérésében támogatlak! Legyen az nyelvizsga, megfelelő beszéd készség a munkahelyen, állásinterjúra felkészülés, vagy specifikus tudás megszerzése. Az én célom: Diákjaim minél pontosabban megértsék a külföldieket, szóban magabiztosak legyenek, valamint választékosan beszéljenek. Időpont foglalás, óralemondás: Alkalmazkodom diákjaim időbeosztásához. Biztosan találunk egy megfelelő időpontot. Óralemondás és átszervezés 24 órával a megbeszélt időpont előtt lehetséges. 24-órán belül lemondott órát megtartottnak tekintem, az óradíjat levonom az előre átutalt összegből. Megrendelés, fizetés: Ár: 3300Ft /45 perc 4400Ft/60perc 15 perces előzetes ingyenes konzultációra, igényfelmérésre van lehetőség. Óramegrendelés emailben. Fizetés előre, számla ellenében. Az első 5 óra után 5 órás modulokat lehet előre megrendelni. (nagyobb óraszám megrendelése után kedvezményt tudok adni) Számlaszám: OTP 11773322-01760707 Elérhetőség: ist.szb@gmail.com +36306776074 Skype név: stike_s

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv : 3300 Ft / óra + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  Fordítás, tolmácsolás, tárgyalás levezetése


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Szabó István hozzászólásai

Új hozzászólás

Dankó Zoltán 😊 11 hónapja

Az angoltudásomat egyrészt a külföldön való jobb boldogulás érdekében másrészt a munkaerőpiacon való kedvezőbb elhelyezkedési lehetőségek érdekében fejlesztem. Beszélgetéseink során mindig biztatást, pozitív visszajelzést kaptam Istvántól, valamint konstruktív észrevételeket, tanácsokat a fejlesztési irányokra vonatkozóan. Klassz módszereket, segédanyagokat használ. Türelmes tanár.

Puskás Edvin 😊 11 hónapja

Nekem a szakmai angolban nagyon sokat segített István. Nagyon jó anyagai, témái voltak, aminek a megtanulásához mindig hatékony modern eszközöket használt. Majd később angol nyelvű állásinterjúhoz is segített felkészülni maximális támogatással. Mindenkinek ajánlom aki motívált, és majd gyors eredményeket akar elérni.

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu