Nagy Andrea 

 Üzenet küldése
Nagy Andrea

(kattints a képre a nagyobb mérethez)


HATÉKONYSÁG - MINŐSÉG - EREDMÉNY Professzionális angol órák, nyelvvizsgafelkészítés, eddig 100%-os sikerességi arány elsőre, diákoknál látványosan javuló osztályzatok! Közép- vagy felsőfokú NYELVVIZSGÁRA készülsz, érettségizel? Segítek, hogy sikerüljön! Esetleg szeretnéd felfrissíteni és rendszerezni a nyelvtudásodat? Új inspirációra van szükséged? úgy érzed, nem tudsz megszólalni, mert mire összeraknád a mondatot...? Segítek, hogy tisztán, szisztematikusan lásd át az angol nyelvet, élvezettel tanulj és sikerélményed legyen az angol nyelv használatában. Nálam egyénre szabottan, oldott hangulatban és hatékonyan tanulhatsz. Esetleges tanulási, megszólalási nehézségedet, lámpalázadat speciális módszerrel tudom oldani igény esetén. Egy óra 5000 Ft-ba kerül. Heti általában javasolt rendszeresség: két alkalom. Tapasztalataim szerint ez megadja a szükséges ritmust és lendületet a folyamatos, egyenletes fejlődéshez. SZÁMLAKÉPES VAGYOK. Ha diákjaim visszajelzéseire vagy kíváncsi, kérlek, görgess lejjebb! Lépd át a határaidat, jelentkezz egy INGYENES próbaórára! Elérhetőségeim: snagyandi@gmail.com, telefon: +36204545150, skype nevem: andiangol. RÓLAM: 25 éve tanítok angolul. 13 évig dolgoztam a nyelvvizsgáztatásban szakmai vezetőként, nyelviskolákban, és a közoktatásban is tanítottam. Sikerrel készítek fel diákokat érettségire, nyelvvizsgákra. Az elmúlt évben és idén is minden középfokú nyelvvizsgára készülő diákomnak elsőre sikerült a nyelvvizsgája. Can we start ;)?

Nyelvek és Tantárgyak

Angol nyelv + ingyen próbaóra

Egyéb nyelv:  fordítások, lektorálások általános és szaknyelvi témákban, önéletrajz, állásinterjúra felkészítés, stresszoldás, munkahelyváltásra felkészítés,


Vállal kezdő, Újrakezdő, középhaladó, haladó nyelvtudás szinteket.

Vállal Általános iskolai, középiskolai, felsőoktatási, munkavállalói iskolai szinteket.

Heti elérhetőség (kékkel jelölve)

HétKe SzeCsüPénSzoVas

Nagy Andrea hozzászólásai

Új hozzászólás

Bayer Krisztina 😊 körülbelül 1 hónapja

Andi tanítása motiváló, vidám és személyre szabott. Minden órája változatos, ügyesen összeállított. Nem véletlen, hiszen az elején a SWOT analízisével felméri  tudásod, gyengeséged, céljaidat..., amiket folyamatosan figyelemben tart.  Skype-os tanítása jó megoldás a rohanós világban, az otthon, vidéken, külföldön lévő hallgatónak. Andi türelmes, pontos, és ha tényleg tudni akarsz, akkor Ő kell, mert kemény, céltudatos és eredményorientált. Nincs lébecolás, nyafogás, csak haladás. A többi tőled függ.... Csak ajánlani tudom :-)

Balogh Károly 😊 körülbelül 1 hónapja

Andrea segítségével hamar sikerült a 15 évvel ezelőtt, a szakközépiskolában tanult és rég elfeledettnek hitt angol alapismereteimet feleleveníteni és középfokú szintre felfejleszteni. Az órák kivétel nélkül kellemes és közvetlen hangulatban zajlottak, amikre ha én nem is :), de ő mindig teljes mértékben felkészült volt, természetesen pontos órakezdéssel. Az angol nyelvkönyv használata mellett érdekes és változatos feladatokkal is készült, a nyelvtanulást még élményszerűbbé téve. Andreának köszönhetően nem félek megszólalni angolul, mert az általa átadott tudás abszolút magabiztossá tett és amit azóta nagyon sokszor és sikeresen használok. Csak ajánlani tudom közvetlensége, szakmai tapasztalata és lelkesedése miatt.

Laszlo Kovacs körülbelül 1 éve

Sokat köszönhetek Andinak, aki néhány hònap alatt olyan hatékonyan felhozta az angol tudásomat, hogy elsőre sikerült a nyelvvizsgámat letennem. Andi nagyon felkészült és komolyan veszi az oktatást. Pontos és precíz az òrakezdésen keresztül a házi feladatok ellenőrzésén át egeszen a számonkérésig. Csak ajánlani tudom. Kellemes társasága és vidám hozzáállása nagy segítségére lesz mindazoknak akik eddig azért nem szòlaltak meg angolul, mert szégyellősek.

Laszlo Kovacs körülbelül 1 éve

Sokat köszönhetek Andinak, aki néhány hònap alatt olyan hatékonyan felhozta az angol tudásomat, hogy elsőre sikerült a nyelvvizsgámat letennem. Andi nagyon felkészült és komolyan veszi az oktatást. Pontos és precíz az òrakezdésen keresztül a házi feladatok ellenőrzésén át egeszen a számonkérésig. Csak ajánlani tudom. Kellemes társasága és vidám hozzáállása nagy segítségére lesz mindazoknak akik eddig azért nem szòlaltak meg angolul, mert szégyellősek.

Bulcsu Levente több, mint 2 éve

Andrea hatalmas segítség volt a nyelvvizsgára való felkészülésem során. Érdekesen, és gyorsan tudtam vele az nyelvtudásomat fejleszteni. Én csak ajánlani tudom! :)

Katalin Gácsi több, mint 2 éve

Az angol nyelv tanulasat oromteli tevekenysegnek elem meg Andrea segitsegevel. Az orak szemelyre szabottan,hangulatosan telnek.Andreanak sikerult visszaadnia az onbizalmam a nyelvtanulasban es a nyelv mindennapi hasznalataban.Egyre tobb es tobb sikerelmenyben van reszem,mindig izgatottan varom a kovetkezo orat. :)

Hasonló ajánlott oktatók

Tulajdonos: momentoom.  Alapító: Györfi András.
© Minden jog fenntartva   |   2020 skypesuli.hu